Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت:در سال حمایت از کالای ایرانی واردکنندگان باید دارای شناسنامه شوند و مشخص و شفاف باشد هر واردکننده چه کالایی و به چه دلیل وارد می‌کند، در چه مکانی کالای مورد نظر مصرف می‌شود و چه ارگانی مجوز واردات آن را داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیری‌خامکانی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راه آرمان ،با اشاره به تبیین شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به نام«حمایت از کالای ایرانی» اظهار کرد: در سال‌های گذشته رهبر معظم انقلاب شعار و هدف‌گذاری سال ها را  با محوریت مسائل اقتصادی تعیین کرده اند و بر همین اساس درک و فهم مشترکی در کشور به‌وجود آمده که در واقع کلید حل مشکلات اقتصادی همچون بیکاری، تولید و مصرف تولیدات داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با تأکید بر اینکه اشتغال پایدار و توسعه درگرو تولید کالا و خدمات است، عنوان کرد: پایداری تولید در گرو چهار اصل مشاوره در راه‌اندازی واحد تولیدی بر اساس ظرفیت‌ها و نیازهای منطقه‌ای، مشاوره و کمک در تأمین منابع مالی احداث واحد تولیدی، مدیریت اداره واحد تولیدی و بازاریابی برای فروش و مصرف تولیدات است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بازار مصرف و فروش تولیدات را تابع کیفیت کالای تولیدی و فروش تولیدات دانست و تصریح کرد: افزایش کیفیت کالای تولیدی موجب رونق اقتصادی شده و به توسعه اقتصادی منجر می‌شود و همچنین بر افزایش گردش مالی و میزان اشتغال زایی اثرگذار است و میزان فروش نیز تابع اعتماد مصرف‌کننده است که خود متأثر از کیفیت تولیدات و قیمت و هزینه‌های تمام شده است که در نهایت همه پارامترهای بازار مصرف و فروش تابع رقابت هستند.

امیری با بیان اینکه باید رقابت بین تولیدکنندگان داخلی از نظر کیفیت و قیمت به‌وجود آید، ابراز کرد: ابعاد کیفیت و قیمت در تولید کالا، تجهیزات، خدمات فنی و مهندسی و خدمات سرویس‌دهی تجهیزات در داخل منازل، شرکت‌ها و کارخانجات باید از نظر کیفی و هزینه‌ای رقابت‌پذیر شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کالا و اقلام مورد نیاز واحدهای مسکونی، تجاری، کارخانجات، و شرکت‌ ها باید از نظر کیفی و هزینه‌ای رقابت‌پذیر شوند، گفت: به تولیدکنندگان باید فرصت داد که کالای تولیدی آنان بتواند به‌تدریج از نظر کیفی و هزینه رقابت‌پذیر شوند و خدمات خود را ارتقا دهند.

وی با اشاره به اینکه  مدیریت، کارکنان و کارگران واحدهای صنعتی و خدماتی باید واقف باشند که اگر کسب‌وکارشان سود ده باشد همه آنان ‌ها نفع می برند، ابراز کرد: بر همین اساس با افزایش مصرف تولیدات داخلی، گردش مالی واحد تولیدی افزایش یافته که در نهایت منجر به توسعه آن واحد شده و حقوق و مزایای کارکنان نیز به‌موقع پرداخت شده و علاوه بر آن واحد تحقیق و توسعه در داخل واحد تولیدی راه‌اندازی می‌شود.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای طراحی، تدوین راهکارهای کیفیت‌بخشی به تولیدات و خدمات این فرصت به تولیدکنندگان، مردم و دولت باید داد و از سوی مردم در راستای مصرف تولیدات داخل، مسؤولین دولتی نیز از طریق اعمال ابزارهای حاکمیتی در واردات کالاهای مشابه داخلی مدیریت کنند و تولیدکننده نیز نباید تولیدات خود را برترین تولید دانسته و بی‌نیاز از ارتقای کیفیت تلقی کند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس اصول همه تولیدکنندگان باید بدانند محصولاتشان باید رقابت‌پذیر باشد، گفت: برخی از بخش‌هایی همچون کشاورزی، باغداری، صنایع غذایی، دارویی، پوشاک، کفش، صنایع مهندسی و تجهیزات و خودروسازی از جمله این موارد هستند.

وی با تأکید بر اینکه نمی‌توان به مردم خودروی بی‌کیفیت تحمیل کرد، افزود: نه فقط خودروسازان بلکه همه تولید کنندگان باید از فرصت بازار ٨٠ میلیونی استفاده نمایند و اعتماد این بازار ٨٠ میلیونی را جلب نمایند تا ذهنیت اینکه برخی کالاهای خارجی از کیفیت بالاتری نسبت به نوع ایرانی آن برخوردار است از آنان دور شود.

امیری با اشاره به اینکه با مصرف تولیدات داخلی می‌توان فرصت ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و گردش مالی را برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد کرد، بیان کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی اگر بتوان ذهنیت کیفیت برتر کالای خارجی را از مردم دور کرد و به آنان اثبات کرد در برخی موارد نمونه ایرانی برخی کالاها از مشابه خارجی آن دارای کیفیت بالاتری است، موفق شده‌ایم.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در  مجلس شورای اسلامی  با اشاره به مطلب فوق ادامه داد: لزوماً کالای خارجی با کیفیت و بهتر از مشابه داخلی نیست، کما اینکه امروز بسیاری از تولیدات داخلی نسبت به نمونه مشابه خارجی(چینی) کیفیت برتری دارند.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه مقابله با قاچاق کالا و واردات کالاهای غیرضروری را در رابطه با حمایت از کالای ایرانی مؤثر است، بیان کرد: به‌عنوان مثال چه نیاز است از سوزن خیاطی گرفته تا کلاه و عصا از خارج از کشور وارد شود و چرا باید قطعات و تجهیزات کارخانجات و شرکت‌ها وارد شود وقتی که مشابه داخلی آن در داخل کشور تولید می شود در حالی که اشتغال اساسی در واحدهای کوچک و خرد سازنده اینگونه کالاها بوجود می آید که با واردات این کالاها ضربه بزرگی به این واحدهای خرد وارد می شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال حمایت از کالای ایرانی اگر فقط معضل قاچاق کالا و مشکل واردات بی‌رویه و غیرضروری حل شود به هدف رسیده‌ایم، گفت: قاچاق کالا یکبار و برای همیشه باید در کشور ریشه‌کن شود و واردات نیز باید بر اساس اصول و مدیریت شده باشد.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی واردکنندگان باید دارای شناسنامه شوند و مشخص و شفاف باشد هر واردکننده چه کالایی و به چه دلیل وارد می‌کند، در چه مکانی کالای مورد نظر مصرف می‌شود و چه ارگانی مجوز واردات آن را داده است.

امیری تصریح کرد: شناسنامه‌دار کردن واردات کالاها امر دشواری نیست و به منظور تحقق این امر باید اراده ملی وجود داشته باشد و قانون مقرارت در این زمینه دقیقاً اعمال شود، از بدنه اقتصاد کشور رانت حذف شود و اینکه هیچ شخص، نهاد و یا مرجعی خود را از قانون برتر دانسته و همه خود را به رعایت قانون ملزم بدانیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اقدامات مورد نیاز برای تحقق شعار سال تأکید کرد: در وهله اول باید تولیدکنندگان باید کالای کیفی با قیمت رقابتی تولید کنند، دوم اینکه مردم به کالای ایرانی اعتماد کنند و آن را به رسمیت بشناسند و پذیرش این اصل در مردم که هر کالای خارجی حتی اگر تولید کشورهای اروپایی باشد، لزوماً بهتر از نمونه داخلی نیست.

این مقام مسئول ادامه داد: تمامی  نهادها اعم از دستگاه‌های دولتی، نهادهای حاکمیتی و نهادهای مردم ‌نهاد دست به دست هم دهند تا قاچاق کالا در کشور ریشه‌کن شود و نهادهای نام برده شده در مدیریت واردات نیز به کمک هم آمده و با اتحاد شفافیت در واردات را محقق بخشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در پایان خاطر نشان کرد:نباید شعار سال را وسیله مچ‌گیری و هیاهوی بی‌اثر کنیم و باید امر تحقق شعار سال را از طریق این پنج مورد پیش ببریم و اینکه از مدیری سؤال شود «چرا خودروی پراید سوار نمی‌شوی» مشکلی را حل نمی‌کند در حالی که باید پرسید چرا خودروی بی‌کیفیت اصولاً ساخته می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۹۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت به مانند «حروف والی» در زبان عربی هستند که نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند.

وی اظهار داشت: لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب‌رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

ادعاهای غیر واقعی و اغراق در معرفی محصول

بهفر ادامه داد: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است. گاهی عنوان عوض می‌شود و گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات ترس از قانون مشاهده می‌شود.

وی افزود: اما با تساهل و مداراهای اخیر، برخی شرکت‌ها و نشان‌های تجاری ـ با چراغ سبز رسانه ملی ـ در چشم قوانین زل‌ می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب‌رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

دلیل عجیب صدا و سیما برای تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت

وی در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم، مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است.

وی تاکید کرد: اما آنچه مشخص است اینکه هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد. شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتما با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتما تغذیه غیرسالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی هستیم

بهفر افزود: یکی از مهم‌ترین ناظران، در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: اما فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه‌گری به انحا مختلف بر ندارند.

کد خبر 848675 منبع: ایرنا برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران تغذیه تلویزیون - صدا و سیما تبلیغات

دیگر خبرها

  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران